Ako sa dnes máš? 14
Strana 26 z 83 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 54 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
- Attachments
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej, kimi2028, Iacobus, Katuska, vrana and Anonym woman like this post
Hm a čo ja, tak Kimi spamätal sa už a aj konečne niečo robí. Musel som založiť niekde inde ku zdravým ľuďom fórum a dostal som rady bombové. Tak teraz sa snažím. Z Kimiho sa stala domáca puťka, ale čo by neurobil človek pre svoje zdravíčko však. Spomínané domáce práce sa počítajú mi a som s nimi spokojný. Problém je ten, že už za 3 dní sa mi robotky minuli. Neviem, čo zajtra budem robiť, ale snáď si niečo nájdem. Tiež by som sa chcel venovať aj koníčkom, lebo zanedbávam ich už trošku... Chcel by som každý deň niečo robiť...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej and Anonym woman like this post
Ahoj
Dnes Som bol po 300 rokoch v spoločnosti ľudí a verejnosti. Totiž otvorila sa nová šachová klubovňa, ktorá však vyžaduje menšie úpravy, skor rekonštrukciu. Bol Som pozrieť, kde v ktorých končinách náš klub má útočisko. Momentálne k dispozícii je jedna hracia miestnosť, ostatné sú na brigádu.
Píšem ohľadom toho, že aké dojmy a pocity z tohto mám. Tak v podstate, čo sa týka priestorov, sa na ne teším a klub momentálne rieši financovanie a (ne)platičov, a aj robí nový nábor. V klube bude možné robiť aj malé turnaje.
Čo sa týka duše mojej a jej pár ročná tichá pauza mimo spoločnosť a verejnosť, mi fakticky prospela. Zpozoroval Som totiž, že pri ruchu viac hlasov a slov, ktoré akoby viedli polylóg, sa ma, teda duše mojej, nič (ne)týka a (ne)dotýka. Pri rozhovoroch Som taktiež spozoroval, pri počúvaní, ako myseľ moja odbočovala od témy, začala svojvoľne snívať a fantazírovať o konkrétnej veci, o ktorú Som (ne)dával najavo, a v zápätí pri jej (u)vedomení Som sa vracial späť do prítomného oKamihu, k rozhovoru.
Na veľa rozhovorov Som (ne)reagoval, (ne)prejavoval Som sa tak a (po)nechal Som tak hovoriacich, aby sa vyjadrili. Neskorej Som sa dobre porozprával z Jarom, viedli sme dialóg. Z mojej strany tento dialóg, mi prospel. Je to doba, čo Som hubu (ne)otvoril.
Ale musím utrieť (ne)čistú dušu moju, je pravda, že za ňu Som plno zodpovedný, reprezentuje (u)trpiace sa bytosti. V niektorých situáciach, či za šachovnicou, alebo pri rozhovoroch, podávala eCHo, bez parafrázovania. Tým eCHom bolo slovo "dement", neskorej, keď Som tento pojem dekódoval, (ne)čistá duša moja mala na mysli výraz "retard".
Je pravda, že v niektorých situácich sa tak cítim, že mi to trošku dlhšie trvá, kým mi to zapne. Pri rozhovoroch, je to spätné pretáčanie magnetonovej pásky a pri šachoch niekoľko krát opakovanie budúcej pozície na šachovnici.
Želám a prajem vám veľa pochopenia v živote a veľa radostných chvíľ v spoločnosti ľudí a verejnosti, ktorej ste účastníkom. S pozdravom:
vrana
štvrtok 03. 02. 2022 22:02
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej, kimi2028, Katuska, Sweetheart and Anonym woman like this post
Pred 2 tydznami som sa rozisiel. Bol to moj 7 tazky rozchod za 10 rokov a ja uz mam toho dost.
Tento posledny vztah bol najdlhsi a aj som myslel, ze bude do smrti... Naivne, to by som musel byt zdravy. Bol som ku koncu k tej zene obcas psychicky zly, periodicky sa mi menili nalady a ona sa uplne rozsypala a vzdala to. Viedla ale tvrdy boj ako ziadna ina uz od zaciatku vztahu. Velky respekt.
Uz nie je v mojom svete. Puto bolo velmi silne, dlho odolavalo, ale nakoniec povolilo a ona so slzami odisla nenavratne prec.
https://karlverkade.bandcamp.com/track/revana-dreamscape-mix
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
tak sa po dlhšej dobe ozývam pretože som na tom nebola moc dobre. Som po hospitalizácii, nastavená na lieky a čaká ma kopec vybavovačiek.
Samotná hospitalizácia sa ťahala v Covidovom duchu a s tým spojený zákaz vychádzok a drsné podmienky pre fajčiarov. Na našom oddelení bola jedna sprcha s okienkom pre všetky pacientky a bolo to jediné ako tak možné "tajné" miesto pre fajčiarky, tak si asi ako tak viete predstaviť ten režim a súboj fajčiarov a nefajčiarov.
Odišla som v pravý čas, keď sa covid začal dosť šíriť po oddelení.
Aj napriek tomu som rada, že som absolvovala tento viac než mesačný pobyt lebo si myslím, že nastavené lieky a psychika sú teraz ok a pomaly sa vraciam do bežného života.
Dúfam, že sa máte minimálne tak dobre ako ja v tejto chvíli a želám veľa úspechov v boji, respektíve súžiti s chorobou.
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Mischelll, dzuli08, kimi2028, Iacobus, tyx81, Katuska and like this post
Ahojte kamaráti, mám sa skvelo. Už cca. týždeň sa snažím o niečo a som s tým celkom spokojný. Nikdy by som nebol povedal, že staranie sa o domácnosť bude mať tak veľmi baviť. Každý deň porobím niečo. Povenujem sa jednej z činnosti tak 5 minút a idem na ďalšie činnosti. Som rád, že máme poriadok. Dnes som urobil toho v tej domácnosti dosť. Nemal by som to preháňať, tak ako dnes. Upratoval som svoju izbu, menil som posteľné prádlo, utieral som parapety vo všetkých izbách, vyberal som riad z umývačky riadu, utieral som kuchynskú linku, umýval som trochu aj chladničku z vonku, tiež behal som s mopom v kuchyni. Len škoda, že venoval som sa koníčkom menej. Aj keď dnes už boli šachy trochu...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, Iacobus, Katuska, vrana, Sweetheart and Anonym woman like this post
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, dzuli08, kimi2028, Iacobus, vrana, Sweetheart and Anonym woman like this post
Strana 26 z 83 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 54 ... 83
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13