Ako sa dnes máš? 14
Strana 25 z 83 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 54 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Ďakujem pekne za prianie. V novom roku želám napodobne veľa úspechov, spokojnosti a zdravia.
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Matej likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Sweetheart likes this post
Čítanim presmeruješ (trancenduješ, transformuješ) myseľ svoju na čistú a telo svoje na čisté, teda dušu tvoju na čistú a telo tvoje na čisté. To znamená, že sa budeš zaoberať (filo)zofiou a (psycho)lógiou, meditovaním a kontemplovaním, múdrosťou, ktorú si čítaním knižôk vypestuješ. Duša tvoja a telo tvoje sa už (ne)budú zaoberať (ne)čistotami, ale čistotami, to sú tie so správym duchovným postojom.
Mudrosť, nie vedomosť. Múdrosť založená na (ne)prejavenom bytostnom "nie ja" vs (pre)javenom bytostnom "ja". Mudrosť založená na (psycho)lógii a duševne vs (filo)zofii a duchovne. Mudrosť ako, zmysel života, poznanie, pravda.
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
dnes sa nemám najlepšie, ale dúfam že to prejde. Cítim sa tak viac menej depkovo, je mi nejak ťažko na duši. Sama neviem prečo, čo je za tým....možno to, že hlavou mi prúdia rôzne myšlienky, napr. typu že som v podstate sama. Nemám okrem rodičov nikoho "bližšieho" s kým by som mohla tráviť viac času a porozprávať sa. Ani s rodičmi sa nedá o všetkom hovoriť. A takisto, nebudú tu večne. Skrátka asi sa cítim osamotene v tomto svete. Iste mám možno jednu kamošku, s ktorou sa sem tam vidíme (veľmi málo), ale ona má už aj rodinku a svoje starosti. Mám momentálne pocit, že to so mnou ide mierne dole vodou, a to pomerne dlhú dobu bolo fajn a nič som si skoro nepripúšťala.
Ďalšia vec čo mi prúdi hlavou je bývanie. Už chcem niekde zakotviť aj pozerám byty a tak (ceny otrasné), no predstava že budem mať na krku hypo ma dosť desí.
Ešte stojí za spomenutie možno to, že som nejak stratila taký "drive", takmer nič ma nebaví.
No nič, ďakujem za vypočutie, dúfam že sa to zlepší a objavím svetlo na konci tunela, ako sa vraví.
Prajem pekný víkend. Držte sa
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Ahoj
V poslednej dobe zaznamenávam nachádzanie sa v mysli, v duši, v tele. Ide o čistú myseľ, čistú dušu moju a čisté telo moje, ktorých schvaľujem, pretože Som ich tréningami (o)čistil a (o)čistujem. Robím to kvôli tomu a aj dovtedy, kým sa (ne)transcendujte, či (ne)transformuje (ne)čistá myseľ... Ale napriek tomu si viem vždy zachovať svoje (seba)uvedomenie.
(Ne)čistá myseľ... je najčastejšie vo forme čiernych hlasov a slov (ne)vedomých trápiacich sa bytostí. (Ne)ustále sa chcú napojiť, (nad)viazať kontakt s (ne)čistou dušou mojou... ,ktorá má tendenciu podávať echo, lepšie povedané, parafrázovať všetky hlasy a slová.
Tieto bytosti, ako keby mali z tohto napojenia prospech, (ne)ustále by chceli do (ne)konečna (roz)mýšlať, myslieť... tak s (ne)čistou dušou mojou.
Chceli by riešiť svoje starosti ((u)trpenia, trápenia, bolesti a problémy). V súčasnosti momentálne nieje v mojich silách, priestor si ich starosti vypočuť, kdežto aj dajako poriešiť.
Som (ne)osvietenec, čo znamená, že mám dosť , čo robiť sám so sebou, natožto pomáhať, (o)zdravovať... druhé bytosti. Budú si musieť počkať až ma zaleje svetlo. Potom ako učiteľ a majster tu môžem byť pre všetky bytosti.
Ja nie Som myseľ a nie Som ani duša moja, či telo moje. Myseľ, duša, telo je môj nástroj, ktorý používam iba ja, podľa vôle a potreby, kedy a akokoľvek chcem. Keď ho (ne)potrebujem, tak ho (ne)potrebujem.
vrana
pondelok 24. 01. 2022 14:07
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej, Iacobus, Katuska and Sweetheart like this post
Piko si nedávaj, je to svinstvo. Tu si môžeš prečítať čo robí s ľuďmi: https://www.modrykonik.sk/forum/rozpad-vztahu/moj-muz-je-uz-treti-rok-zavisly-na-pervitine/
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej likes this post
tak zdravím Vás po dlhšej dobe.... život plynie rýchlo...v podstate stále riešim rovnaké veci respektíve uz v niektorých mojich problémoch som našla riešenie, už ho len nestíham zrealizovať....to je čo sa vzťahov týka...nevzdávam sa, len moj partner zo mnou do buducná nepočíta a ja mam s ním počítať do septembra - no iste.....je koniec...skor či neskôr na to príde aj on...viac neriešim...aj ja ako par ludí tu na fore uvažujem o hypotéke atď....je to v tejto dobe dosť náročné si zobrať ešte hypotéku...po pravde ja pri pomyslení na výšku splátky neviem či to dám dlhodobo, ale musím veriť v lepšie zajtrajšky....to je k tomu asi všetko....a čo som dnes robila:?: ... stále mám pocit, že velmi málo, že sa malo viac urobiť, viac proste....uz len ked si porovnám sobotu s pred 10 rokov tak som stihala ovela viac v sobotu....ano teraz viac oddychujem urobí sa niečo, ale ako nic preborné....a oproti minulosti uz len v sprche stravim viac času kedže dokym si dam šampon, kondicionér, masku na vlasy a za všetkým čakať aby to posobilo tak som rada ked sa po hodine dostanem zo sprchy plus potom mam vysušenú pleť niečo na to treba dať...suším vlasy a teda ďalšie séra na vlasy a nechty odlakovat, dať ošetrujúcu kuru a nalakovať - ale to až nedelu....no proste 5 riadkov ceremonii a to je len obyčajná sprcha....ako neberte ma nejak važne, no ja sa v poslednom čase zamyšlam aj nad takými vecami....ako je nerovnosť vo svete, a mier pre všetkých atď....
PS.: na zello dnes neprídem, nestíham to...
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Matej, vrana and Sweetheart like this post
Strana 25 z 83 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 54 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11
» Ako sa dnes máš? 16