Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 11

Strana 51 z 86 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 68 ... 86  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 51 Empty Re: Ako sa dnes máš? 11

Odoslať  matus Po 4 marec 2019 - 21:45

Ahojte. Tak nakoniec v nemocnici mi dali 4 diagnozy. Citim sa absolutne misdiagnostikovany.

1. F60.31 - Hranicna porucha osobnosti - Nechapem ako mi mozu diagnostikovat tuto poruchu. Pokial spravne chapem zakladom je mat vysoke odchylky v nalade pocas dna striedajuce sa napriklad v hodinovych intervaloch. To bol len priklad ale snad chapete. Ja mam perzistentnu naladu. Konstantnu.

2. F43.2 - Adaptacna porucha - K tomu nemam co dodat. Proste to aj pasuje.

3. F23.0 - Akutna polymorfna psychoticka porucha bez priznakov schizofrénie - To ani neviem co je. Ak by mi to niekto z Vas vysvetlil bol by som velmi vdacny.

4. F63.0 - Patologicke hracstvo - Uplna blbost. V zivote som negamblil a to ze za pocitacom travim vela casu a hram hry (NIE ONLINE KASINA) tak sa nerata ako takato porucha. Naviac uz si ani nespominam kedy som naposledy hral nieco. Ale to ze chodim na majstrovstva slovenskej republiky v pocitacovych hrach to je podla nich chore... Nemam co dodat.

Ale co ma najviac stve je ze proste to je podla mojho amaterskeho nazoru obycajna dystymia s epizodami dvojitej depresie a mozno nejaka uzkostna porucha. Neviem... Pojdem za novou psychiatrickou. Termin mam myslim ze 2.4. takze este musim pockat a s nou sa o tom poradim.

matus
matus
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 101
Reputácia Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Hulk DF 365 2 Ut 5 marec 2019 - 11:56

ahoj,

Tak musím dať vedieť,nakoľko som sa nehýbal snáď 300 rokov. Čo ma aj samozrejme teší je zapotenie v kúpeľke, kde som sa snažil opraviť sprchovú hadicu, po niekoľko minut som si to rozmyslel a šiel som spotení k sestričke pre lieky, kde pri pohľade na ňu som usúdil, že nieje v najlepšom stave, nachladnutá a soplavá a to toiž postihlo aj mňa. Stihol som ešte kupiť v dome svetla neonku nad kuchynský dres, bo sa tam nesvietilo vyše mesiaca, v tescu zemiaky a cigarety, v dome atech zase pre zmenu, tú spomínanú hadicu. Došiel som domov spotený, a prezliekol som sa po druhý raz, tričko mokré a tuším aj vyzliečem tilko. Už som začal aj ja sopliť, vonku sice od 6-14 stupňov, ale je tam veter, doma kúrime a je mi zima. Ešte si dnes dám sprchu, zajdem do lekárne, dočítam knižku a hodím nejakú hru.

Pozdravujem zvlášť:

@Matej
@kimi2028
Hulk DF 365 2
Hulk DF 365 2
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 138
Reputácia Reputácia : 27
Dátum registrácie : 18.02.2019
Bydlisko Bydlisko : Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Ut 5 marec 2019 - 15:46

Ahojte, cítim sa veľmi dobre. Mám menší problém s menšími negatívnymi príznakmi nášho ochorenia. Do popredia sa začína dostávať tendencia ku pasivite, čiže nedeľňajší pokus o naštartovanie sa veľmi nepodaril, ale nevadí. Spomedzi nutnosti, ktoré považujem za dôležité tak som pre dnešok vyradil šachy, fitness centrum (mal som menšiu cyklistiku) a pravdepodobne aj čítanie. Hoci večer verím tomu, že prinútim sa niečo prečítať. Potešilo ma dnes, že som mohol na miesto posilovne konečne vyliezť na bicykel a previesť sa len tak po meste. Nálada po tejto asi 30 minútovej cyklistickej vychádzke stúpla. Sociálny kontakt nebol žiadny, ale nevadí.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Idris999 Ut 5 marec 2019 - 20:08

Ahojte ludkovia . Síce tu nie som dlho a ani sa nepoznáme .Pár krát som sem napísal a kedže sme tu všetci tak povediac "on a one way " Very Happy  Chcel by som sa s vami podeliť o môj stav . V piatok som bol po mesiaci na kontrole . S pani doktorkou sme sa dohodli že zvýšime Eliceu z jednej tablety (10mg) na 1,5 . Od dneška a vlaste cely den mi je tak ako mi už vyše dvoch rokov nebolo . Hypochondricke príznaky mi snáď všetky zmizli ,tak isto hnev a únava a celkovo som po velmi dlheeeeeej dobe začal mať rád ludí . Prestal som úplne pit alkohol, už asi dva mesiace nič (čo je u mna velky pokrok, kedže som pil skoro každý druhý deň asi 3 roky :/ ,nespíjal som sa do nemoty ale popíjal som ale aj tak toho bolo dosť . Na kompenzáciu som začal pit energetáky a kavu čo som predtým vôbec nepíjaval ) . Začal som mať rád konečne aj viac seba aj svojho havina (nie že by som ho rád nemal ale ,ked som na tom bol tak ako som bol tak mi liezol velmi na nervy ako aj všetko a všetci ,už mi ani nevadí ked niečo zničí Very Happy ) Celkovo sa snažím vraciat do svojho života . Velmi dobrý pocit byť znova vo svojej koži . Ked si spomeniem že ešte pred mesiacom som rozmýšlal nad tým,či ešte budem niekedy taký ako predtým a či by nebolo lepšie to všetko ukončit . Zlý pocit . Hádam sa to bude už len zlepšovat ,uvidíme . Dúfam ,že aj vy sa máte lepšie .Dúfam ,že raz zmiznú všetky tieto hnusné stavy z našich hláv . Držte sa Smile
Idris999
Idris999
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 13
Reputácia Reputácia : 2
Dátum registrácie : 29.01.2019
Bydlisko Bydlisko : Doma

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Elicea

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 6 marec 2019 - 13:02

Ahojte kamaráti,
dnes sa mám opäť veľmi dobre, ale bol som už o niečo viac aktívnejší. Doobedu som pozeral šachové videá, toto trávenie času sa mi páči. Niečomu som sa opäť priučil, videl som niečo nové, čo ma obohatilo. Neskôr prišlo na rad fitness centrum, dnes bol čas na stroje. Potešilo ma to, že cvičil som tak, ako mám a nič som si nezľahčoval. Po návrate z fitness centra som si začal čítať knihu, čo mi prospelo. Po na obedovaní som si dal za cieľ sadnúť si na bicykel a len krútiť a krútiť. Pravdepodobne niečo si ešte počas dneška prečítam a pôjdem pozerať cez internet finále 1. hokejovej ligy a verím vo víťazstvo svojho obľúbeného klubu.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus St 6 marec 2019 - 18:32

Ahoj kimi,
som rád, že sa máš dobre, teší ma aj to, že si aktívnejší, aj keď sa prejavujú negatívne symptómy ochorenia.

Ahoj Idris,
je super, že ti zaúčinkovali lieky a máš sa teraz dobre. Môžeš si znova plnohodnotne užívať život. Držím palce, aby to tak ostalo.

Ja sa mám pozitívne, až výborne z nejakého dôvodu, ktorý som nepochopil. Včera som mal nostalgický večer. Počúval som smutnú hudbu a pripomínal som si časy pred rokom čítaním starých správ. Presne pred rokom tento čas to začalo, všetko zlé. Tak by som to nazval. Začalo sa to na prvý pohľad pekne, ale bola chyba sa do toho púšťať, a skončilo to katastrofou. Mal som to predvídať.

Inak chodím do školy, čítam Millennium 3, pozerám šachové videá, aby som sa konečne zlepšil. Dnes večer mám naplánované stretnutie so spolužiakmi. Zajtra pôjdem na prechádzku po nábreží Dunaja, ktorú som chcel absolvovať už dnes, ale nevyšiel čas.

Pekný večer!

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1025
Reputácia Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  le pluie St 6 marec 2019 - 20:09

Matúš, aj ja som mala F.23.0. A mám asi ešte aj nejaké rezidua ako povedala psychologička. Je to taká predbežná diagnóza, z ktorej sa môže vykľuť vraj všeličo. Ja som prežila psychózu spolu s depresiou a darí sa mi to dobre zaliečiť zatiaľ. Aj keď nie som stále 100-percentne ok. Teším sa z toho čo je.
le pluie
le pluie
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 104
Reputácia Reputácia : 37
Dátum registrácie : 15.09.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: prvotná F. 23.0, aktuálna F. 32.2
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Olanzapin 5 mg, Alventa, melatonín, Euthyrox

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus Št 7 marec 2019 - 11:31

Zdravím,
Včera som sa napokon nestretol so spolužiakmi, zabudli na mňa. Takže žiadna spoločenská interakcia sa nekonala. Vlastne som stretol jednu známu na obede. Trochu sme sa porozprávali. Hovoril som aj o osobných záležitostiach, čo som nikdy predtým nerobil. S liekmi sa stávam viac dôverčivý, niekedy až príliš. Trochu ma to znepokojuje. Ked si uvedomim, že to môžu proti mne zneužiť, tak zvažujem, či by nebolo lepšie prestať brat lieky. Už som to viackrát vyskúšal, ale objavili sa znova nepríjemné príznaky schizofrenie. Neviem teda čo robiť. Poraďte mi.

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 7 marec 2019 - 15:34

Ahoj Iacobus, lieky určite ber. Ak ich nebudeš brať tak malo by sa to určite zhoršovať. Aj vďaka liekom som na tom vcelku fajn. Dá sa povedať, že s pozitívnymi príznakmi nemám ďalšiu skúsenosť. S negatívnymi je to o niečo horšie, ale mám tiež veľmi dobre obdobia. Práve tie lepšie obdobia sú super.

Dnes sa mám len dobre, ku činnostiam som sa musel nútiť. Celé doobedu som strávil u psychiatra. Čiže som urobil toho dnes málo. Po obede som sa išiel bicyklovať po meste. Neskôr som zasadol a urobil 2 testy z anglického jazyka s pár chybami, pri ktorých sa ukázala horšia pozornosť. Ťažko sa mi orientovalo, že o akú osobu sa jedná. Parkrát mi to uletelo. Nechápem, také ľahké, ale také problémy no. Zabavil som sa na tom. Neskôr som išiel robiť test z dejín, bol veľmi ťažký (vzorový na právnické fakulty). Na to, že dejepisu som sa nevenoval možno aj 10 rokov, tak mal som rovných 50%. Teraz idem sa povenovať ešte bankovníctvu a myslím si, že dnes svoje vzdelanostné okienko uzavriem.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Iacobus Št 7 marec 2019 - 18:01

Ahoj kimi,
s tými liekmi je to pre mňa ťažké rozhodovanie. Uvedomujem si, že sú potrebné na zvládanie našich príznakov, ale na druhej strane mám pocit, že ohrozujú moje súkromie. Totiž vďaka nim som oveľa otvorenejší voči iným ľuďom. Aj neznámym poviem o sebe to, čo by som kedysi nepovedal ani najbližším. Neviem, či mi rozumieš. Jednoducho mám dojem, akoby sa príliš zmenila moja osobnosť(lieky vraj nemenia osobnosť), akoby som to už nebol ja. Chýba mi ten pocit, že som sám sebou. Chápeš?

ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Iacobus
Iacobus
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Št 7 marec 2019 - 20:01

Ahojte, priatelia. winking

Ako by som mohol zhrnúť uplynulé dni? Tanec

Naposledy som písal o nedeli a túžbe ju mať aktívnejšiu - tu môžem potvrdiť, že sa to podarilo a naozaj som bol čulejší a aktívnejší, nenudil som sa. Základom dňa bolo upratovanie, minimalizovanie, vypratal som z bytu 4 mechy "odpadu". A robil všelijaké čistiace práce plus návšteva rodičov. Ďalšie dni už boli pracovné. Smutným znakom pondelka a utorka bola bolesť hlavy a slzenie, nádcha. V stredu a dnes štvrtok ma hlava už bolí menej, ale zase som si aj dnes večer musel dať Panadol, lebo už to začínalo byť zase priveľmi nepríjemné. Tiež sa mi opäť čiastočne spúšťali soplíky. Psychicky boli tieto dni zväčša štandardné, v poriadku. Možno som občas bojoval s demotiváciou, zašívaním sa, lemravosťou, ale okrem toho som neregistroval nejaké zvlášť negatívne myšlienky či predstavy. Aj čo boli stresové podnety, tak som sa cez ne vcelku preniesol a nevykoľajili ma na neadekvátnu dobu. Nebyť tej bolesti hlavy a nádchy, tak by to bol vcelku aj dobrý týždeň zatiaľ. Shocked Občas ma chytajú špatné myšlienky, že tá bolesť hlavy je bočný príznak Sertralínu. Píšu o nej v letáku medzi častými bočnými účinkami. sad and unhappy

Pokračujem v snahe spoliehať sa na sertralín a na prácu s myšlienkami, namiesto spoliehania sa na energeťák. V tento týždeň som energy-drink ešte nemal. Kofeín prijímam skrz kávy a skrz kofeínové tabletky. Kávy mi občas chutia a občas nie, mal som v tento týždeň len instantnú verziu, takže tá chuť je očakávateľne slabšia... a mal som z toho trochu nepohodu v žalúdku, možno náznaky kyseliny v pažeráku. Preto som zrovna dnes mal kávu len jednu a zvyšok dňa som riešil tabletkami. Za to ešte včera som mal (instantné) kávy rovno tri. Celkovo som ale šťastný, že už 4 dni som bez energeťáku a ešte sa mi nezhoršil psychický stav natoľko, aby som vec pomenoval ako "stavy" a "nálady", alebo že "mi je zle". Hádam iba tá menšia miera motivovanosti a chuti do roboty, azda iba to vyskakuje, čo by s energeťákom, myslím, prítomné nebolo. Uvidím, ako ďalej. Nedávno som písal, že by som bol rád, keby ma sertralín podržal tam, kde ma dosiaľ držal energeťák. Koľké šťastie by to bolo, keby sa mi to splnilo! Skutočné odvyknutie si od niečoho takého nezdravého! Už budem mať 33 rokov o nejakých 7 týždňov, a veru, čím som takto starší a blížim sa pomaly ale isto k strednému veku, tak si uvedomujem a priznávam, že môj ďalší životný štýl už nemôže s toľkým množstvom drinkov počítať. To je luxus mladých, hoci tým nechcem povedať, že sa začínam cítiť staršie. Nie, ale vnímam, že takýto štýl nie je dlhodobo udržateľný, nemôžem ho udržiavať trebárs celé ďalšie desaťročia. Preto to psychické odvyknutie si je pre mňa dôležitou témou. To the wall Embarassed

V stredu som bol na preventívke u všeobecnej po 2 rokoch... zdá sa, že som fyzicky ok. Mám iba krivý chrbát, skolióza, takže mám cvičiť, aby ma chrbát nerozbolel. To aj robím veru. Oči ešte bez korekcie, uši počujú, pohmatala ma všade, popočúvala stetoskopom, srdce aj dýchanie, tlak ok. Pýtala sa na lieky, ktoré beriem, dal som jej ich názvy na kúsku papierika, za čo ma pochválila. Embarassed Výsledky krvi a moči budú až zajtra, tie prezradia asi najviac. Smile Je nádej, že dopadnú dobre, lebo na krvi som bol nedávno, v januári u psychiatričky, a hneď mi aj robili hepatálky a podobne. A bolo to vtedy ok. Ambulance

Zajtra ešte piatok, a potom hurá víkend. Zároveň sa naň teším a zároveň si robím obavy, či budem mať čo robiť. Ale to je asi smiešny problém, ľudia majú oveľa-oveľa zložitejšie ťažkosti, takže mám byť rád, že som rád. Bezradný Známku by som dal za uplynulé dni asi 2. Nebyť bolesti hlavy tak asi 1-. Smile

Sun 1
Vitaj

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 51 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Pi 8 marec 2019 - 20:26

Ahoj, kamaráti. Super!

Dnes sa mám približne dobre. Zrána sa mi ťažšie rozbiehalo, aj som sedel nejakú tú polhodinu v práci ako kôpka nešťastia, nakoľko sa mi do ničoho nechcelo. Bojoval som sám so sebou, až som sa napokon už pustil do prvej krabice a znenazdajky sa pridala aj určitá drobná chuť do činnosti. Nemal som žiaden energy-drink a už-už som rozmýšľal, že si ho pôjdem kúpiť, lebo som zdochýnal. No ako som spomenul, počas prvej krabice sa mi objavila určitá miera motivácie, hoci určite sa nedalo a nedá hovoriť o skutočnej nahecovanosti a naspídovanosti ako v čase, keď mi účinkuje drink. Tiež nemožno hovoriť, že by ma tie aktivity a práce nejak zvlášť silno bavili, a to ma dosť mrzelo, lebo viem, že za drinku ma tie práce vedia veľmi baviť. Cítim vtedy pôžitok z činnosti a z práce, v tom spočíva jedna z príčin, prečo som od toho drinku tak závislý ... lebo bez neho ma veci až tak nebavia a nemotivujú. Určité otupelé pocity motivácie však predsa len teda boli a zdá sa, že zhruba stačili na to, aby dnešný deň dopadol vcelku ok. Veci následne v priebehu dňa odsýpali.

Po práci som skočil k rodičom zagratulovať mamine k MDŽ, dať nejakú tú kytičku. Touto cestou by som hneď vyjadril aj gratuláciu všetkým ženám tu na fóre, drahé forumáčky, všetko najlepšie k sviatku! kiss Očko

A teraz už vlastne relaxujem a nerobím nič podstatné. Uvidím, aký ten víkend bude... minule bola dobrá až jeho druhá polka, tak som zvedaf. Záleží mnoho od toho, či budem ochotný preklenúť svoju komfortnú zónu a robiť aj niečo, čo síce má ako-taký zmysel, ale stojí to aj určité premáhanie a kvôli tomu sa na to podujať nie je ľahké. Ale ako povedal ktosi: Človek musí sám so sebou bojovať, inak bude samým sebou porazený. Very Happy

Dnes bolesť hlavy žiadna, ani soplíky. Známky depresie neboli nejaké očividné. "Stavy" neboli. Reakcie na stresové podnety hádam adekvátne, na zopár minút, ale tým nemám na mysli rozčúlenie, lež akýsi vnútorný smútok a zdeprimovanie sa, umĺknutie, ktoré teda do 10-15 minút odišlo. Kaloricky dnes zhruba ok, včera premrštene. Kofeín dnes len tri tabletky, dve ráno, jedna teraz večer doma ... iný zdroj žiaden. Smile Už 5. deň bez energy-drinku, a ak nerátam 2 sladké malé plechovky v nedeľu, tak už vlastne od piatka, teda 8. deň bez. Ale tú nedeľu asi rátať musím... no mám pokušenie ju nerátať preto, lebo vtedy som nepil tie drinky z dôvodu psychickej kompenzácie nejakých stavov, ale len tak z chuti a z príležitosti (ponúkli ma rodičia... Very Happy ).

Dnes som mal výsledky krvi. Všetko ok okrem trombocytov... krvných doštičiek mám pod normu. Všeobecná dr. sa domnieva, že by to mohlo byť z mojich liekov a pozvala ma o mesiac na zopakovanie odberu. Tak uvidím, čo z toho bude. Prvý raz v živote mi dačo nevyšlo dobre v krvi. Našťastie všetky ostatné ukazovatele boli v poriadku, aj pečeň je ok. Shocked

Známka dnes 1-. Cvik 1

Ďakujem za prečítanie, priatelia. Držím Vám moc všetky prsty. giving a hug Vitaj

Huge smiley

Ako sa dnes máš? 11 - Stránka 51 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 51 z 86 Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 68 ... 86  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: