Ako sa dnes máš? 11
Strana 31 z 86 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 58 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 11
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
matus- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 101
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg
Ja som dneska samá brutalita
Ohľadom práce je všetko zle, nikde nákladov, štrajky, mrtve obdobie. Som bola dnes od rána dosť aktívna pracovne, už mi pomaličky šoféri smerujú domov, sice jeden asi musí počkať v Nemecku do rána. No k tomuto mi pomohol hlavne hnev, aby som dnes mala vôlu všetko takto dokončiť. Majiteľka u mňa v
kancli sedela celý deň, nemá nič na práci, a mňa chytal silný hnev . Takže to ,,anjelik,, už ani nepasuje... Ale vlastne toto, že dokážem cítiť takýto hnev, je umňa asi pozitívne. Pretože vždy som všetko v sebe dusila, celý život.
Chlapci, čítala som vaše príspevky, to že vás trápi nedostatok motivácie, vôle, sily. Ja si osobne myslím, že by ste si mali dať čas... Proste tie pocity bez telesnej sily, smútku, hnevu kvôli nedostatku motivácie, k väčšine duševných chorôb žial patria. A chápem, že vy, ako muži, vás to trápi viac...ako aj Matus písal, že sleduje svôjho otca, aký je čiperný... Viem, že to mladým berie vtedy vieru v seba samom, keď sledujete čipernosť ľudí naokolo, ale proste, vašou úlohou je teraz regenerovať sa, ako sa len dá, a dopriať si čas. Nemá význam, vrhať sa naspäť do práce, do stresu. Máte čas, hlavné je vaše zdravie. A pevne verím, že časom si dokážete po kúskoch poskladať to vaše životné šťastie. Máte vážnejšie veci za sebou, ako hospitalizácie, nemusíte sa teraz cítiť zle pretože ste duševne vysilení. Treba si dať čas...
Matus, teraz čítam tvoj posledný príspevok, nevedela som, že sa ti stav až tak zhoršil. Mrzí ma to, a veľmi ťa odbivujem za to, že si to vieš takto duchaplne odsledovať. Držím palce a prajem čo najskoršie zlepšenie : (
Asi toľko, radšej idem niečo robiť, lebo zomňa vyšiel hnev, a dopadnem opať tak do rána na posteli, spadnutá do smútku v izbe plnej harabúrd: I P.s.: píšte prosím aj baby naše, opať je tu len chlapský klán : )
Naposledy upravil anjelik dňa Št 31 január 2019 - 8:11, celkom upravené 3 krát.
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Matus, drž sa, ja do nemocnice nemôžem ísť. Mám zle skúsenosti s istými typmi ľudí v nej, čo si myslia, že schizofrenici sú agresívni ľudia dokážu si kadečo vymyslieť. Nemocnici sa budem vyhýbať. Pokiaľ nie sú bludy a hlasy tak nejde o nič.
Ach som strašne divný, nakoniec mi zavolal kamarát, že bude futbal. Sľúbil som mu, že určite prídem a teraz na nič... Nechce sa mi vôbec ísť na ten futbal. Hlúpa choroba. Kto má tomu rozumieť hm? Idem na futbal určite, ani podrbané city mi v tom nezabránia... Musím ísť aj medzi ľudí, snáď sa pôjde aj posedieť do pivárne s kamarátmi. Ja samozrejme na kofču.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
všetkých pozdravujem z tepla domova.... som u našich už druhý týždeň, to značí, že mám pauzu od práce....chcem veriť tomu že ma to nakopne zas, a už aj nadobúdam taký pocit týmto smerom... som na PNke síce, ale nie je to až také tragické, hoci som mala predtým dosť úzkostné pocity....snáď už nejak dobojujem do leta, musím! potom sa uvidí, či sa na tú prac. oblasť úplne vy...dnem a pojdem iným smerom. Citam vás a držím všetkým silno palce.... chalani, verte tomu s tou motiváciou,alebo skôr pevnou vôľou som na tom velmi podobne. U mňa býva taký stav že wuaaa idem do niečoho, ale potom časom to aj rýchlo opadne. Skrátka niekedy si pripadám ako také aprílové počasie.... hlavne čo sa týka zmeny prostredia....niečo mám možno aj v povahe ale zas už by som aj ja pristala na to, že niekde sa ukotviť, najlepšie s niekým.... myslím si, že skoro každý z nás má takú potrebu.
Matus, tiež ma mrzí že sa ti zhoršil stav, je to úplne na tebe ako sa rozhodneš, ale je super že už poznáš ako tak sám seba....a vieš to zhodnotiť...v každom prípade držím silno palce, nech sa ti polepší
Ja som bola v nemocnici síce "len" dvakrát, ale ten druhýkrát, som to bola ja čo som sa odsledovala, že ups...toto už nie som ja a nieje mi dobre.
A ešte som chcela napísať, že čítam druhý diel šlabikára šťastia.....celkom sa mi zapáčila tá kniha, na to že ja strašne málinko čítam. no a čo sa týka môjho žitia, bytia a prístupu k sebe, chcela by som na tom zapracovať kúsok.....aj lekár mi odporučil nech si nájdem psychologičku....tak uvidí sa...
Ďakujem, za prečítanie a prajem vám čo najviac pekných pozitývnych dní Držte sa všetci !
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ako sa dnes máš? 11
Ja uz dlhsiu dobu pozorujem, ze sa mi trasu ruky. Najvacsi problem mam, ked
musim nieco podpisovat. Mam pocit, ze sa ta osoba pri mne pozera na moje ruky.
A vlastne je to pravda, kurier bude kukat na tvoj podpis.
Socialna fobia je nic, hovno. To by som prekonal ako nic. Moj problem je, ze
som mal nejake nervove zrutenie, a od vtedy, sa mi v uzkosti a medzi ludmi trasie nejako krk-hlava. To je asi moj najvacsi problem, preco som si nikdy nenasiel partnerku.
Nemal som odvahu. Je to dost tazke, Rivotril to uplne tlmil pri vyzsich davkach, alkohol uplne.
Je to uplne najvacsie peklo. Videli ste ludi s Tourettovoym syndromom?
Oni to maju este horsie. Neviem, uz strasne dlho, ako sa s tym vyrovnat.
Ale budem hladat riesenie, pretoze ak ho nenajdem ja, tak nikto.
Ide o moj zivot. Nechcem sa stale trapit.
Heey ahoj @dzuli
Bol som aj u neurologa, a ze vsetko ok. Ze heej trosku sa vam trasie hlava,
v pohode. No chod do ...*. Ja nic nechcem len byt normalny clovek, mat partnerku
nepotrebujem drahy ajfon, ani nic. Asi som to prehnal, neuvedomil som si, ze som troska, a ze mam narok len na to byt cely zivot sam. Kazdy den- same shit, different day. ... off.
Naposledy upravil Oriax dňa St 30 január 2019 - 18:43, celkom upravené 4 krát. (Reason for editing : vulgarizmy)
Oriax- Domáci člen
- Počet príspevkov : 57
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 23.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Presli sme si v zivote peklom. Ale heej nahodou nenapis nadavku.
Mame naviac, ale ako ludia. Take back whats yours. Nase zivoty.
Neviem, ci mame nato silu, ale mame na to plne pravo. Vsetka ta krasa a laska
na tomto svete je tu pre nas a my si ju plne zasluzime. Mame na to silu?
Neviem. Ale mame na to plne pravo.
A krestanska cirkev je zlocinecka organizacia. Mozem napisat cely sloh, preco.
Ste citali ezotericke knihy? Vsade si vazia Jezisa Krista. Nikde si nevazia
zlocinecku organizaciu katolicku cirkev. Heeey guys, have a nice day.
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
A vsetci so mnou suhlasia:) Ak nie?
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Aj ja sa hanbím, že som niekedy napísala hrešenia. Nepatrí sa to.
Dobbrú noc
Zdravotný stav
Naposledy upravil Oriax dňa St 30 január 2019 - 18:44, celkom upravené 1 krát.
Oriax- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 31 z 86 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 58 ... 86
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13