Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 7 z 29 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Next

Goto down

• Zaslať odpoveď

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Po 22 máj 2017 - 3:24

Máme nový prac. týždeň a ráno a doobeda som sa venoval spaniu. Tu mám výsledky... Možno ešte zaspím.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Scaletowidth?d=404
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto St 24 máj 2017 - 3:02

Tak a ani som sa nenazdal a som tu na téme zasa. Užil som po polkách tbl. 1 Gerodorm. Bol to pokus o znižovanie spánkových tabliet. Niekedy sa mi podarí zaspať na jednej tabletke, vtedy sem ani nepíšem. Tieto dva dni ma to "tlačí" do inverzného spánku, čo ma dosť mrzí. Bol by som celý rád, ak by som do hodiny zaspal. Vlastne ani neviem čo sa teraz bude diať. Tentokrát by som nerád o šiestej smeroval do obchodu po čerstvé pečivo. Naši sú tomu aj radi, ale vidím aj ten pohľad, či som OK. Obvykle kupujem pár rožkov a nákup doplňujem aj o zložitejšie pečivo, ako je moravský koláč a pečivo s náplňou, prípadne vianočka. Zvyknem aj doplniť chladničku v chápaní masla, mlieka, papriky... Takýto nákup považujem už za väčší a okrem batohu nosím do predajne aj tašku... Teraz však budem aspoň v kľude ležať a naberať sily na tento
deň.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 VFD_ShoppingCart2011

Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Matej Ut 30 máj 2017 - 0:57

Ahojte, kamaráti. Nejako sa mi nedarí zaspať. Myslel som, že po 2 nekvalitných nociach bude dnešná noc plná spánku, počnúc už takmer od 19. hodiny. Napriek tomu je 0:40, a ja neviem zaspať. Myseľ je stále plná dojmov, prakticky stále niečo rieši. Zavriem oči, že reku idem buvať, a myseľ spustí celé scény o tom, čo sa dnes odohralo. V mysli sa mi tak premieľajú v posteli výjavy z dnešných skúšok, o tom, čo kto povedal, čo som povedal ja, a prakticky niet detailu z dnešného prežívania, ktorý by som nejak neanalyzoval. Embarassed Smile Takže sa cítim dosť akoby nabudeno. Srdce sa už upokojuje našťastie, už tak nebúši. Trochu som to prehnal dnes s kofeínom, atakoval som 700 mg, takže sa niet čudovať. Tlak som si meral, mal som 104/66, a 62 tep. V tej dobe mi však ešte búšilo - srdce mi dokáže búšiť a pritom tlak a tep sú dobré. To búšenie nie je teda vecou zrýchleného pulzovania, ale skôr akoby sa ťažšie namáhalo, akoby hlasnejšie pumpovalo, je to určitá nepohoda na hrudi, a v niektorých cievach, napr. cievky v ľavom oku mám popraskané a niekedy cítim silnejšie pulzovanie, hoci čo do tempa normálne, práve na čele a "za čelom". Celkovo samozrejme už nechcem do seba dávať toľký kofeín - verím, že ani nebudem mať prečo. Ak sa pošťastí to s tým novým bytíkom, tak keď budem bývať samostatne, tak už nebudem ani piť čierny čaj Pigi, ktorý vo veľkom pijávam od detstva a až v dospelosti som sa dozvedel, že obsahuje nemálo kofeínu. Skôr budem preferovať ovocné čaje, do ktorých dám aj zároveň podstatne menej cukru.

Uvidím, kedy zaspím napokon. Smile Cítim, že nabudenosť je teraz u mňa kofeínom iba vyhrotená, ale hlavný dôvod je skôr tá situácia, v ktorej som bol vystavený tým skúškam - priznávam si, že ma stáli nemálo stresu. Psychika sa mi ešte len z toho zotavuje a potrvá možno aj nejakých zopár dní, kým sa celkom oslobodím od toho silného prežívania dnešného dňa - teda kým mi táto udalosť nezovšednie v istom zmysle slova, aby som mohol pokračovať v životnej rutine bez nejakého ďalšieho riešenia a vracania sa k dnešnej situácii. Embarassed

Prajem Vám dobrú noc, kamaráti. A Vám, ktorí si to čítate až ráno, tak určite prajem vydarený a príjemný nový deň, držte sa. Super!

Cvik 5

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Matej Ut 30 máj 2017 - 4:00

Bdenie pokračuje, je 3:45. Paradoxné je, že bdieť vôbec nemusím, niet dôvodu. Môžem pekne hajať doružova už od 19. hodiny večernej. A nič. Mozog je naďalej zrýchlený, myseľ je zahltená. Srdce už nebúši ani trošku, telesne sa začínam cítim spomalene, utlmene, už aj teraz menej poklepkávam nohou, čo je taký môj neurotický zvyk. Duševne som však naopak ešte ani nie že čerstvý, skôr by som povedal nabudený. Vyhecovaný. A to už mi aj fakt ukončenia školy začína byť všedný, už to tak nenafukujem ako pred pár hodinami cez deň. Akoby som si povedal: "V poriadku, a čo má byť? Ideme ďalej." Len to vysvetlite mysli! Že reku nech to aj ona pochopí a ukľudní sa. Very Happy Je to zvláštne, ako to delím na vlastné Ja zvlášť, ďalej zvlášť myseľ, zvlášť telo. Akoby som robil dokonca odstup od vlastnej mysle, že myseľ si myslí jedno a "ja" si myslím druhé. No ale je pravda, že v metafyzike mysle je vedomé ja len súčasť mysle ako svojho širšieho celku, takže sa tu istá dištinkcia urobiť môže hádam. Fúúú, ale to už začínam filozofovať, a na to je fakt veľa hodín už. Teraz treba trochu odľahčené témy. Very Happy A je vôbec veľa hodín? Nie je náhodou už nadránom, že sa dá už hovoriť vlastne o novom dni? Je dnes vlastne už zajtra? Cítim sa na pondelok, no hodiny už pondelok vidia ako minulosť. A nielen hodiny, veď teraz už svitá okolo 4:15 a prvé čviríkanie sídliskového vtáctva je počuť už o 4:20. Aspoň tak nejak som to vypozoroval za posledné 2 noci, kedy som bol prakticky hore, hoci práve z nedele na pondelok bolo aj zdriemnutie. No o štvrtej ráno v pondelok som sa nútil budíkom zdriemnutie ukončiť a ešte som hltal nejaké papiere. Spevavci robili zaujímavú kulisu. Okrem toho aj dnes (včera?) sa nám na skúškach do skúšobnej miestnosti dobýjali mestské holuby. Stále tam klopýtali po tých rímsach. Našťastie mám k holubom kladný vzťah, ešte ma totiž žiadny nepotentoval. Ale raz som mal na mále! Asi meter odo mňa to padlo! laughing

Joj, je vidno, že som nevyspatý, lebo tu trepem dve na tri. Odpustite mi moje nočné prapodivné táraniny. Smile Verím, že budete zhovievaví. Smile Želám Vám naozaj všetko dobré, idem sa pokúšať ďalej o spánok, vstávam oficiálne až za 3 hodiny. Držte sa, priatelia! Smile

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5073
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto So 10 jún 2017 - 3:26

OU! Som ešte hore. Nie som z toho radosťou bez seba.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 805d9290bf80860153c6804cc0ed2d3a

Naposledy upravil Matej dňa So 10 jún 2017 - 9:11, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : zmenšenie obrázka :-))

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Pi 16 jún 2017 - 2:26

Tak by som už spal.na druhej strane som prespal väčšinu dňa, takže ani netuším, kde je tá zaspávacia hodina.

Pekné sny prajem! Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Ede3cdc2d641db7d226c0ac53ca14966

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ut 20 jún 2017 - 1:58

Bdiem a je to na p*d,. very unhappy

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Dušan Ut 20 jún 2017 - 4:50

no vcerajsiu davku som vynehal nakolko nemam quetiapin,o pol 6 mi ide autobus a idem k doktorke na medikaciu,nemam rad tieto stretnutia nakolko musim stavat o piatej abych stihol casenku,
dam si kavu,

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 Www.tvn.hu_880086e039fad61f0548fcabf6f27e2c
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Pi 23 jún 2017 - 2:01

Tak to pomaly balím pre túto noc, vlastne aby som bol presný, pred minutou som užil pol tbl. Gerodormu. Snáď zaspím. Asi si ešte neodpustím cigaretu na dobrú noc, ale potom ešte jedno prehltnutie vody plus ústna voda a ide sa spať. Len dúfam, že tu nebudem okolo piatej vypisovať ako sa chystám po čerstvé pečivo. Tak dobrú noc.

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  rasto Ne 25 jún 2017 - 2:44

ahojte.tak ja uz viac ako týzden nemozem cele noci spat nespim vlastne ani cez den len tak hodinku dve podriemem ale to ani poriadne nezaspim citim ze by som sa mal uz konecne poriadne vyspat ale vobec sa mi neda zaspat aj ked si lahnem tak sa len prehadzujem z boka na bok a proste nic spanok neprichadza neviem dokedy to takto vydrzim tahat.
rasto
rasto
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 523
Reputácia Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Bydlisko Bydlisko : stredne slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: f20

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Dušan Ne 25 jún 2017 - 8:47

ahoj @rasto,

predovsetkym davaj bachca na to vylihovanie s myslienkou zaspat,co tak najprv telo unavit nejakou tou cinnostou,a az potom na vecr si lahnut spat
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Pi 30 jún 2017 - 3:17

Troška ma chytá nostalgia, že som tu už dávno nepísal, čo však považujem len za dobré. Tri hodiny ráno fuč a osobne sa mi spať nechce. Vlastne stále som tak mierne nervózny a najradšej by som fajčil jednu cigaretu za druhou. Pred malou chvíľou som si zajedol, teda rožok, nátierka a paradajka. Už by som bol rád aspoň zdriemnutiu.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 7 228740-Cute-Sleeping-Kitten

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 7 z 29 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: