Ako sa dnes máš? 8
Strana 66 z 88 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 77 ... 88
Co robite???
Jaro.BludnySlovak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 152
Reputácia : 22
Dátum registrácie : 26.03.2016
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Ako sa dnes máš? 8
Jardo tak idem si dat pohar piva na tvoje narodky, vsetko dobre vsetkym a tebe obzvlast.
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
nech uz je zjtra
Uz sa mi aj drieme pojdem spat lebo sa nemozem dockat zajtrajska,dnes som sa mal dobre.
Pozdravujem vas vsetkich,drzte sa a pekny vecer ahojte
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tentoraz by som chcel napísať len pár slov, niečo som dal aj na tému pod "Dnes ma vcelku teší...". V podstate je to potešujúci deň, tento utorok. Fungoval som v zmysle príprav na návštevu, návštevou samotnou a výpomoci okolo nej. Akosi ma zaskočilo chvenie rúk, teda viac ako zvyčajne. Na začiatku to bolo silnejšie a postupom stretnutia to čiastočne odznievalo. V podstate som sa uvoľnil a aj si návštevu užil.
Zdravotne mierne hlasy, čiastočne vzťahovačnosť, chvenie rúk. Cigariet bolo spotrebovaných viac ako býva zvykom. Ostatné maličkosti.
S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
slavim
Tak a je to u sestricky na inekciu som bol DNES NARODKY TAK IDEM SI DAT POLDECACIK,MOZNO DVA JUJ SA TESIM
tak NA VAS PRIATELIA!
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Gratulujem k narodeninám a nielen k nim Ti prajem len to najlepšie. Drž sa!
.....................
Ahojte píšuci aj čítajúci!
Táto streda sa dá napísať, že nebola významne iná ako ostatné stredy. Spestrila ju návšteva, na ktorej som bol aj s našimi. Zároveň sa pozrela aj záhrada, kde je to OK. Trochu ma mrzí, že ma nespoznal kocúr Sumbul II., len Sumbul III. sa o mňa otieral a bol asi aj rád pohladeniu. Dá sa napísať, že mi bolo dnes fajn. Ešte stojí za zmienku vstávanie, ktoré nebolo v súlade s primeraným zobudením, čím som si vlastne aj urobil nie príliš plus do zaspávania v tejto noci.
Zdravotne zatiaľ až prekvapivo dobre. Mierne som pocítil len vzťahovačnosť, keď som bol na prechádzke a silnejšiu únavu po zobudení na lieky, čo som riešil práve ďalším spaním. Tabakizmus bez zmeny. Ostatné sú len zvládnuteľné "prkotiny".
Kamaráti, prajem vám príjemný zbytok dňa a pevné zdravie nielen teda duševné. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Som nasraty kupil som si tento mesiac xbox 360 a vobec to nehram dal som zato 180e aj s hrou nhl 16 chvilu som si zahral a nevracam sa k tomu o mesiac to pojdem prdat za 65e ak ma niekdo zaujem napiste.
Kedisi som sa venoval parkouru tak chcem na jar stim zacat aspon sa budem niecomu venovat a budem dlchsie vonku.Tak sa tesim dufam ze mi to choroba neprekazi
V laske nemam stastie a akosi ani nechcem vstach ,zostanem sam,ta moja prava je asi v Nebi
Za tridni to priatelia mamme konec roka 2016 dufam ze NAM NOVY ROK 2017PF prinesie hodne dobreho najme zdravia,pokoja.....lasky...a toho dobreho co by sme chcely
Prajem vam krasny vecer a dobru noc foraci
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
Jaro - Prajem všetko najlepšie
Tuto - dufam, že zdravotne dobre....veru spanok je velmi dolezity...
Mám sa dobre....v podstate nič nove....a tak..
Pekny večer prajem
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Ahoj Mischelll-Dakuejm ti moc za pranie to je dobre ze sa mas dobre prajem ti aby si sa stale mala dobre
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jaro, vsetko najlepsie prajem (a ako vzdy zelam: Nech dlho zijes!). Ten parkour ma zaujal, tiez by som sa do toho rada dala, odkedy sledujem videa ceskeho traceura Taryho Povoroznyka, tak ma to laka. Horsie je, ze nemam vydrz Obdivujem parkouristov
Nuz. Co mam nove? Vcera zachvat, bo ma stale skrie, co mi psychologicka povedala, tak mi to nerobi psych. prave najlepsie. Inak sa opat zabavam, lebo ma jeden jeden navstevnik blogu snad bali alebo co, FB ucet si, ako sa zda, zalozil iba kvoli mne (a ze akaaa pocta ) a chce sa stretnut. Sex este nespominal, nastastie to nebude pripad ako predtym, ktory si chcel dat rande iba kvoli tomu. Uz som ho zablokovala, opruza Tento druhy je zvlastny, ale pise sa s nim v pohode. Bavi ma to.
Po psych. stranke teda ako na hojdacke, ale vdaka blogu sa da, aspon nerobim blbosti - na ktore by som inak mala chut, nuz ale... Co narobim.
Po fyz. stranke podobne. Glykemie vyssie, spominany zachvat, veeecne som prechladnuta a zle spavam. Ak sa mi i podari nezaspat neskoro, tak sa minimalne raz zobudim a dlho trva, kym zas zaspim. Aaah
Puzdra este nemam hotove, akurat sa mi podarilo poskriabat pistol, ked som ju pchala do rozrobenych, ale co, nemam byt blba Po Novom roku by som sa rada sla zas pocvakat profesionalne, ale januar bude hekticky, tak az neskor. Tesiiim!
A tak teda, majte sa, drzte sa
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Parkour
Prajem ti vela chuti do zivotu a nech sa ti dari vo vsetkom co zacnes,drz sa mere...
Le Parkour
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 66 z 88 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 77 ... 88
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5