Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 2

Strana 75 z 84 Previous  1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 79 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 75 Empty Re: Ako sa dnes máš? 2

Odoslať  Tuto Pi 17 december 2010 - 18:26

Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 75 Happy%20Cat

Naposledy upravil Tuto dňa So 18 december 2010 - 22:55, celkom upravené 1 krát.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  anonym So 18 december 2010 - 19:18

Vonku je nadherne. Odporucam vam vecernu prechadzku. Asi po polhodine som sa naladil na zvlastnu-snovu vlnu. Pripadal som si ako kedysi, roky dozadu, ked som sa sam v zime s discmanom za snezenia prechadzal po vonku a dumal nad zivotom. Velmi prijemny pocit.
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas Ut 21 december 2010 - 21:32

blah...vcera som vyhral nejake tie dolare na pokri, no dnes som hral viacero turnajov...a take karty, co som mal v rozhodujucich chvilach, lepsie ako ostatni...proste velmi vysoka pravdepodobnost dat to...no stastie sa priklonilo zakazdym na ich stranu I disagree
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 237
Reputácia Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  slnecnica St 22 december 2010 - 0:02

ahojte. tomas, mas velmi zaujimavy avatar Wink
pijem caj s haloperidolovymi kvapkami.
hm.
citim sa depresivne...
mam pocit ze zo vsadial sa valia predvianocne imperativy "tes sa, idu vianoce!".. ble. tak sa tvarim ze daco robim, aby som nemusela mysliet, napiekla som uz 5 druhov vianocneho peciva, zacala som pliest psovi sal, aj tak je vsetko na prd.
slnecnica
slnecnica
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 409
Reputácia Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anonym St 22 december 2010 - 10:16

ja "vianocny" cas nijak neprezivam. akoby bol vsednou castou roka. akurat nakupim darceky. kuzlo vianoc vnimam len na namesti pri stromceku, ktory hra a pri varenom vinku alebo punci na namesti.
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas St 22 december 2010 - 11:05

dakujem slnecnica, je to alizee - este nastrocna...este aj teraz si obcas pustim nejaky jej song, hoci pop prilis neoblubujem...
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Igor St 22 december 2010 - 12:48

Ahojte. Niektorí spomínate výpadky pamäte, ja s tým problém nemám, aj keď som sa v minulosti opil nemal som okno, vždy som si všetko podrobne pamätal. Výpadok pamäte som mal len raz, keď som ako päť ročný spadol z vyše metrovej výšky na hlavu priamo na betón, mal som otras mozgu a bol som aj v nemocnici, po týždni sa mi pamäť vrátila a ja som sa rozpamätal na presné detaily okolností, keď ma jeden rovesník dotlačil k tomu, že som spadol na hlavu, a to bolo prvý a posledný krát, kedy som mal týždňové okno. Keď teraz chodím na hospitalízácie na psychiatriu, stretávam sa s pacientami, ktorí už predtým so mnou boli na liečení, no nepamätali sa na mňa, ale ja nich áno, jeden chlapec, z ktorým som bol na dvojposteľovej izbe pred troma rokmi si na mňa vôbec nepamätal, pritom ja som sa na neho pamätal veľmi dobre, vedel som čo vtedy študoval, zvykol hovorievať a tak, proste všetko. Nevýhody dobrej pamäte spočívajú v tom, že si dobre pamätáte aj na veci, ktoré vás veľmi zranili.
Igor
Igor
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 147
Reputácia Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas Št 23 december 2010 - 12:12

vcera vecer sa darilo, ludia...v pondelok dolare, v stredu eura Very Happy
dva turnaje, obidva finalovy stol - najprv stvrte miesto z 334 hracov...a potom piate z 297 jumping
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas Pi 24 december 2010 - 16:01

16 rocna Hou Yifan sa pred par minutami stala majsterkou sveta v sachu zien - najmladsou v historii. Uz na minulych majstrovstvach sa dostala do finale, kde tesne podlahla Alexandre Kosteniuk. Vtedy mala len 14 rokov. Skvely darcek pod stromcek dnes, tesim sa spolu s mojou oblubenou sachistkou jumping

Naposledy upravil tomas dňa So 25 december 2010 - 14:07, celkom upravené 1 krát.
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  anna Pi 24 december 2010 - 16:58

Ahojte,
som tu nová. Čítam ako pri užívaní liekov väčšina z vás pribrala. Ja som to mala tiež po užívaní zyprexy. Teraz beriem zeldox a mám 48 kg. Cítim sa vcelku dobre, až niekedy mi pripadá, že nie som vôbec chorá.
Niekedy mám pochybnosti či mi správne určili diagnozu po neúspešnom pokuse o samovraždu. Ale čo už. Hlavne, že sa cítim vcelku dobre a to je zrejme hlavné. jumping2
anna
anna
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 1
Reputácia Reputácia : 0
Dátum registrácie : 24.12.2010

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Pi 24 december 2010 - 22:52

Ahoj Anna,
v prvom rade Ti želám krásne sviatky.

Máš pravdu, diagnóza nie je tak príliš podstatná oproti správne nastaveným liekom. Hlavné je cítiť sa minimálne vyvážene, a to tak, aby okolie nesledovalo určité nezrovnalosti v Tvojom správaní.

Ideálne aby správanie a prežívanie boli nielen v harmónii, ale aby si celkovo bola primerane schopná pociťovať seba samého v rámci normality. Teraz máš asi nižšiu váhu, ale podstatné je aby bola blízka Tvojmu skutočnému štýlu s určitým ohľadom na bežné normy spoločnosti.

Každopádne Ti prajem, aby sa Ti aj s diagnózou darilo dobre, a aby si dni prežívala v súlade s Tvojimi cieľmi, ideálmi a prianiami, a to najmä v zdraví a šťastí.

S pozdravom Tuto.

...

PS: Vždy si radi prečítame Tvoje príspevky, neboj sa podeliť.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  tomas So 25 december 2010 - 18:38

jaj, co by som ja spravil tomu cloveku, co sa mi nabural do mojej hlavnej mailovej schranky a toto vyuzil na ukradnutie este minimalne jedneho dalsieho internetoveho uctu - zatial neviem, o co vsetko sa ma snazil pripravit. Ten jeden ucet som ziskal spat, ale to, ake vsetky citlive informacie ziskal, sa dozviem asi az casom...
stalo sa to vcera, na stedry den, prvykrat sa napojil po deviatej rano. nasiel som viac pripojeni na moj mail, z Velkej Britanie, Ciny, Japonska a Juznej Korei...zrejme by som to zistil az ovela neskor, keby ma gmail neupozornil na podozrive akcie na mojom ucte. Avsak schranku si kontrolujem viackrat za den, takze ma mohol upozornit aj skor...
ach...ako este dobre, ze som pred mesiacom premazaval postu na oboch mailoch, ktore pouzivam najcastejsie. a len pred dvomi tyzdnami som zasielal mailom velmi citlive informacie, nastastie na ten druhy ucet. PRSTY DOLAMAT !!! shooting2
tomas
tomas
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0