Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 2

Strana 32 z 84 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 58 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 2 - Stránka 32 Empty Re: Ako sa dnes máš? 2

Odoslať  Robo Ne 18 júl 2010 - 18:29

Ahojte kamaráti. Dvakrát som napísal dlhý článok a dvakrát som ho nechtiac vymazal, ide ma z toho šľak trafiť. Bol som sa s mamou kúpať vo Vrbove v termálnej vode. Viac teraz asi nenapíšem, lebo iba opravujem chyby a som totálne nesústredený. Do prčíc s takým sk.....ým životom! Prajem Vám všetkým príjemný nedeľný podvečer. Majte sa krásne, Robo. affraid sad and unhappy I disagree Crying or Very sad What a Face angel exploding fuj! To the wall shooting3
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Počet príspevkov : 236
Reputácia Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  anonym Ne 18 júl 2010 - 19:00

ahoj, robo,
neboj, svet sa nezruti. tiez som sem (a viackrat) pisal, no nakoniec som si to rozmyslel a neodoslal som nic. kludne sem napis svoj text aj s chybami. o to tu predsa ide. ahoj.
anonym
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 886
Reputácia Reputácia : 26

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Po 19 júl 2010 - 11:58

Ahojte kamaráti. Včera nám dali do poštovej schránky regionálne noviny a ja som tam našiel 2 inzeráty na prácu. Zatelefonoval som na inzerát a povedali mi, že mám prísť na pohovor o 10.30 hod. Prišiel som tam, pani mi všetko vysvetlila, ale odmietol som robitť ponúkanú robotu, je to vo firme Medical čo majú biolampy a iné zdravotnícke pomôcky. Odmietol som to preto, lebo tá robota je taká, že sa chodí po celom Slovensku, robia sa ankety a podobne. Potom na druhý inzerát mi povedali, aby som prišiel na pohovér zajtra 20. júla. o 14.30. Tam hľadajú zamestnanca na pozíciu asistent-telefonista, čo by mi vyhovovalo, lebo na tú ulicu mám štyri kroky od môjho domu. Uvidím, že ako tam dopadnem a potom Vám dám vedieť. Ja ale nemôžem byť zamestnaný, aby som všelikde dochádzal, ja si musím nájsť prácu v mojom meste hlavne kvôli zdravotným dôvodom. Majte sa krásne, Robo. sunny pig flower jocolor jumping2 jumping albino bom geek elephant
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný Po 19 júl 2010 - 12:55

Robo, prajem Ti, aby sa ti podarila nejaka praca...zajtra budem drzat palce Smile
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  popoluska Po 19 júl 2010 - 13:27

Pripajam sa k Tomasovi a drzim aj ja palce it is perfect
popoluska
popoluska
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 455
Reputácia Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Po 19 júl 2010 - 16:30

Ahoj Popoluška, ahoj Lapaj. Ďakujem Vám za podporu. Dúfam, že ak by sa mi to zajtra podarilo-myslím ten pracovný pohovor, tak že ma zamestnajú až v septembri, lebo v auguste idem do tábora a posledný augustový týždeň do kúpeľov. To, že mám ID ím nevadilo.Pracoval by som ako asistent telefonista. A možno ma nezoberú, lebo počítam so všetkými možnosťami, tak si budem užívať tieto letné dni a potom uvidím, že čo bude ďalej. . Mal som aj dnes pracovný pohovor, ale robotu som odmietol, lebo by som musel cestovať po celom Slovensku, čo nemôžem zo zdravotných dôvodov. Ani na dnešnom pohovore im nevadilo, že mám ID. Majte sa krásne, Robo. pig sunny Basketball cheers jumping albino flower scratch king flower
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo Po 19 júl 2010 - 17:16

či vlastne Tomáš. Sorry. pig
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Laura St 21 júl 2010 - 10:37

Drž sa Robo a všetci.Ja beriem teraz 450mg Seroquel XR,Ketilept 100mg,Spitomin 5mg a Rivotrilu si dám niekedy až 1mg,no a cítim sa totálne preliekovaná.Lekárka povedala,že Rivotril brať nemusím.No ja bez neho nezaspím.Priateľ behá po doktoroch,kvoli komisii,je z toho na nervy a ja z neho a z tepla.U našich sa situácia ukľudnila.Brat ide pracovať do inej firmy,tak snáď ma lepšie pochopia.Doma s priateľom pri toľkých liekoch nedokážem fungovať,tak ako som fungovala trebars na jeseň.Ten liek na cholesterol už nemusím brať,lebo sa mi upravil a na tlak tiež beriem menej.Z toho Ketileptu mi dosť klesol tlak.Ako fungujete v takomto teple?Alebo u vás je chladnejšie?
Laura
Laura
Strieborný pokročilý člen

Počet príspevkov : 385
Reputácia Reputácia : 20

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Anonymný St 21 júl 2010 - 12:00

Ahoj Robo. Bol si na pohovore? Spominal si myslim, ze na druhy den si mal mat este nejaky...
Laura, ventilator funguje na plne obratky, kedze si nemozme dovolit klimu Wink
Anonymous
Anonymný
Anonymný

Návrat hore Goto down

Odoslať  Laura St 21 júl 2010 - 12:58

Ja tiež mám len ventilátor.
Laura
Laura

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Laura St 21 júl 2010 - 12:59

Chodila som k jazeru,ale už ma aj to vyčerpáva.Dúfam,že to prejde.
Laura
Laura

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Robo St 21 júl 2010 - 13:11

Áno Tomáš. Na druhý deň som mal ešte jeden pohovor v maklérskom dome, kde mi povedali, že musím mať mandátnu zmluvu a DIČ. V tej maklérskej firme spolupracujú so všetkými poisťovňami, nie však so zdravotnými poisťovňami. V pondelok mi zavolajú, či ma vezmú, alebo nie. No po rade s mamou tu prácu asi odmietnem. Aj dnes som bol na jednom pohovore, a tam mi povedali, že mojou náplňou by bolo poskytovanie úverov, musel by som mať vlastnú kanceláriu, na ktorú potrebujem dotáciu. Je to práca na živnosť, musel by som si urobiť živnostenský list. Myslím si, že aj keď som invalidný dôchodca, tak mi dotácia z úradu práce patrí. Mama čosi spomínala, že ju môžem dostať, ak budem evidovaný na úrade práce aspoň 3 mesiace. Začať pracovať chcem najskôr v septembri, lebo v auguste mám tábor a kúpele. Majte sa krásne, Robo. flower jocolor queen jumping2 Basketball sunny cheers albino king bom
Robo
Robo
Bronzový pokročilý člen
Bronzový pokročilý člen

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0